TIETOSUOJASELOSTE

Laatimispäivä 14.5.2018

Käyttäessäsi palvelujamme Sinua saatetaan pyytää antamaan myös henkilökohtaisia tietoja.
Näihin kysymyksiin vastaaminen on aina vapaaehtoista. Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan
ja niitä käsitellään Suomen tietosuojamääräysten mukaisesti.
Kotisivujemme kautta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja käytetään joko sopimuksen laatimiseen ja yhteydenottosi käsittelyyn.
Tietojasi voidaan käsitellä ja käyttää myös neuvonnan, mainonnan ja uutisointitarkoituksiin vain,
mikäli olet antanut tähän erikseen suostumuksesi.
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen Rekisteri- ja tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

KAJAANIN TEKNOLOGIAKESKUS OY
Kehräämöntie 7
87400 KAJAANI

Y-tunnus: 0185384-9

YHTEYSTIEDOT REKISTERIASIOISSA

Jarmo.juntunen@kajaani.fi
Rekisterin nimi
Teknologiakeskus Oy:n markkinointirekisteri (myöhemmin yritys)

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:
Analysointiin ja profilointiin, yrityksen markkinoinnin, mainonnan ja/tai
suoramarkkinoinnin suuntaamiseen. Sivustoon ja palveluiden viestintään, asiakkuuksien
hoitamiseen, markkinatutkimuksiin sekä sähköinen suoramarkkinointi
henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

REKISTERÖITÄVÄT TIEDOT

Henkilörekisteriin voidaan merkitä seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot rekisteröidyistä:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Yritys ja osoitetiedot
  • Uutiskirjeen tilaajien lukutiedot ja sivustokäyttäytyminen
  • Analyysi ja profiilitiedot
  • Käyttäjän IP-osoite ja siirtymiset, maatiedot
  • Selaintyyppi, käyttöjärjestelmä
  • Tarjoushistoria tai tiedot muusta yhteydenotoista
  • Rekisteröimistiedot
  • Käyttäjätunnus, salasana tai muu yksilöllinen tieto
  • Maksuyhteys-, maksukortin tai pakkitilintiedot
  • Asiakaspalautetiedot
  • Tilaustiedot

Mahdolliset muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot
Sivusto saattaa sisältää myös kolmansien osapuolten (kumppanuuksien), kuten mittaus- ja
seurantapalveluiden, evästeitä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä
päätelaitteellesi vieraillessasi sivustolla.

REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisteri koostetaan yrityksen asiakastiedoista ja järjestelmistä sekä mahdollisesti yleisesti
saatavilla olevista internet tietolähteistä tai työkaluista.

TIETOJEN LUOVUTUS

Rekisteriin kerätään tilastotietoja tuote- tai palvelutilauksien yhteydessä.
Rekisterinpitäjä ei luovuta sivustokäyttäytymistietoja ulkopuolisille.
Voimme luovuttaa henkilötietojasi käyttötarkoituksia varten voimassa olevan
henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Sivuston välityksellä antamiasi
tietoja voidaan luovuttaa mm.

1. Sivuston ja palveluidemme toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille
2. Maksupalvelun tarjoajille
3. Yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellet ole sitä erikseen kieltänyt
4. Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai muu tärkeä etu niin vaatii

TIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA KORJAAMINEN

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja
henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna
yllämainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen
tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot.
Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai uutiskirjeen tilaamisen peruutuksen vuoksi.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Yrityksen tietoverkko ja palvelinkumppanin sekä suunnittelulaitteistoissa, jolla rekisteri mahdollisesti sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa
ja muuta markkinointia varten.