Haemme toimitusjohtajaa. Huom! Haku päättynyt.


Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.
Kajaanin kaupungin 2000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Kajaanin kaupungin omistama Kajaanin Teknologiakeskus Oy tarjoaa asiakkailleen kasvutarpeiden mukaisia joustavia toimitiloja ja erilaisia palveluita.
Noin 37 000 m2:n toimitilat sijaitsevat pääasiassa keskustan tuntumassa sijaitsevan Teknologiapuiston alueella sekä kaupungin keskustassa. Tiloissa toimii tänä päivänä kaikkiaan 100 yritystä.

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu mm. toimitilojen vuokraamiseen, isännöintiin ja rakennuttamiseen liittyvät asiat. Teknologiakeskus on osa kaupungin elinkeinopolitiikkaa ja tältä osin toimitusjohtajan tehtävänä on osallistua elinkeinotoimintojen kehittämiseen. Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu vastata myös Kajaanin Elokuvakeskus Oy:n ja KOY Teknologiapuiston Yhteishallin johtamisesta.

EDELLYTÄMME HAKIJALTA ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä, toimialaosaamista sekä kustannuslaskennan ja talousasioiden osaamista.

Arvostamme hyviä viestintä-ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä yritysmyönteistä asennetta. Työsuhteen ehdot perustuvat kunnalliseen yleiseen virka-ja työehtosopimukseen. Palkkaus sopimuksen mukaisesti. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat Kajaanin Teknologiakeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Tolonen, p. 044 710 0303 / jari.tolonen@kajaani.fi ja toimitusjohtaja Jarmo Juntunen p. 050 2027 / jarmo.juntunen@kajaani.fi

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti kaupunginjohtaja Jari Toloselle, jari.tolonen@kajaani.fi tai postitse; Kajaanin kaupunki PL 133, 87101 Kajaani. Kuoreen merkintä ”Teknologiakeskuksen johtaja”. Hakemusten tulee olla perillä 7.2.2019, klo 15.00 mennessä.